Over mij

Wie ben ik?
Mijn naam is Marieke Woltersom, trotse moeder van Mara en Sem. Ik ben gehandicapt geboren. En ik heb van mijn handicap en ervaringen mijn kracht gemaakt.

Vroeger heb ik zelf op de Bio Mytylschool gezeten, een school voor kinderen met een lichamelijke handicap. Deze school staat in Arnhem in de bossen, afgesloten van de buitenwereld, maar in een hele mooie omgeving.
Deze jaren heb ik als een hele positieve tijd ervaren. Iedereen accepteerde elkaar zoals hij of zij was. Ieder kind leerde op zijn of haar eigen niveau en gepest werd er niet of nauwelijks.

Al vroeg wist ik dat ik later graag met kinderen wilde gaan werken. Met succes heb ik na de Bio Mytylschool het M.D.G.O. gedaan. De opleiding Sociaal Pedagogisch Werk. En na geslaagd te zijn, heb ik op invalbasis een half jaar op de Bio Mytylschool gewerkt en nog meer ervaring opgedaan. Dit keer als deskundige!

Maar ik besloot mijn horizon te verbreden en ben ik gaan werken in de kinderopvang. Tijdens mijn eerste sollicitatie werd ik meteen aangenomen, wat was ik daar blij mee!

Missie Marieke
Met veel plezier heb ik dit werk 21 jaar gedaan! Toen er een einde kwam aan deze mooie tijd, besloot ik niet bij de pakken neer te gaan zitten, maar al mijn ervaringen te bundelen.
En zo ontstond er op een avond het mooie idee dat nu Missie Marieke heet. 
Met Missie Marieke hoop ik vele kinderen de boodschap mee te geven: Speciaal zijn we allemaal, en samen kunnen we de wereld een klein stukje mooier maken!

Nieuwsgierig?

Heb je een vraag, wil je meer info of gewoon gezellig kletsen?
Stuur mij een berichtje!