Missie-Marieke_proost_op_nieuwe_website

Hoera we zijn live!

Wat ben ik trots en blij, want vanaf vandaag gaat Missie Marieke van start!

In mijn eerste blog wil ik iedereen bedanken die mij heeft geholpen om Missie Marieke echt te laten bestaan! Voor de steun, het vertrouwen, goede input en inspiratie tijdens dit avontuur. Het gaat vandaag echt beginnen! Eindelijk mag en kan ik nu echt mijn missie wereldkundig maken. Lange tijd heb ik berichtjes gepost op mijn persoonlijke Facebook en Instagram, maar bleef ik nog een beetje geheimzinnig.

Vanaf nu ga ik me hard maken voor meer verbinding tussen kinderen met en zonder handicap. Want hoe mooi is een samenleving waarin er ruimte is voor verschillen en iedereen zichzelf kan zijn. Dat er een plekje is voor iedereen en we met respect met elkaar omgaan ondanks of misschien wel dankzij onze verschillen.

Ik hoop dan ook vele kinderen, volwassenen en professionals te inspireren! Want anno 2021 is het nog steeds hard nodig! Het bruist en borrelt, met een glas champagne in de hand, maakt mijn hart een sprongetje bij de gedachte aan wat er allemaal voor moois komen gaat! 

Heel veel liefs Marieke