shop

Missie Marieke Shop
Met trots presenteer ik je de door mij ontwikkelde producten die je helpen bij het starten van het gesprek. Maar die bovenal heel erg leuk zijn.

kinderboekje € 12,99

Speciaal zijn we allemaal

Tijdens het lezen van dit boekje maken kinderen spelenderwijs kennis met verschillende soorten handicaps. Met dit boekje hoop ik kinderen, ouders en professionals te inspireren en de boodschap mee te geven: Speciaal zijn we allemaal.
De mooie illustraties zijn gemaakt door Kirsten van Campen.

knuffelpop € 28,99

Missie Marieke

Met trots stel ik jullie voor aan de handgemaakte Missie Marieke. Zij heeft net als ik ‘gekke benen’. Leuk om mee te spelen, mooie avonturen mee te beleven en te knuffelen. Maar ook om met schoolkinderen mee te gaan om te logeren. Missie Marieke troost je wanneer je verdrietig bent, geeft steun als je het nodig hebt maar houdt vooral van lachen en plezier maken.

Babbelpot € 14,99

Babbeltijd met Missie Marieke

Ga het gesprek aan! Pak de babbelpot erbij.
In deze pot zitten leuke vragen om met elkaar in gesprek te gaan. De pot is breed inzetbaar en goed te gebruiken bij kinderen van 4 tot zeker 12 jaar. Maar vooral erg makkelijk om het onderwerp ‘speciaal zijn we allemaal’ bespreekbaar te maken.

BOEKJE, POP EN BABBELPOT € 49,99

Het Gehele Pakket

Een echte aanwinst!
Alle producten versterken elkaar om het onderwerp ‘speciaal zijn we allemaal’ op een luchtige, kindvriendelijke manier bespreekbaar te maken.
Veel plezier er mee.

Ben je geïnspireerd? Bestel dan nu!
De producten worden gewoon bij je thuis bezorgd, maar je kunt ze in overleg ook afhalen bij mij.
Grote bestelling? Stuur mij een berichtje en we bespreken de mogelijkheden.

NIeuwsgierig?

Heb je een vraag, wil je meer info of gewoon gezellig kletsen?
Stuur mij een berichtje!