zomer blog

zomer blog

In maart 2021 werd een droom werkelijkheid en begon Missie Marieke met bestaan. Wat heb ik al veel mooie dingen mogen doen en beleven! De start waarbij ik samen met wethouder Willems kinderen met en zonder handicap samen heb voorgelezen uit mijn boekje Speciaal zijn we allemaal. De vele interviews die ik heb mogen geven. En de oprechte interesse die ik heb mogen ontvangen.

Mooie opdrachten die ik heb mogen doen, het is mooi en om te zien wat mijn missie teweeg brengt bij anderen. Nog niet zolang geleden had ik het voorrecht om een grote groep kinderen zonder handicaps meer te vertellen over Missie Marieke. Alle kinderen hebben hun best gedaan om een vraag uit de babbelpot te beantwoorden en aandachtig geluisterd naar mijn verhaal. Vele mooie vragen werden gesteld en zowel ik als de kinderen hebben ervan genoten! Maar ook volwassenen heb ik mogen inspireren en ik kom er steeds meer achter dat er ook daar een grote vraag is,

om het onderwerp Speciaal zijn we allemaal bespreekbaar te maken. Mijn boekje is toegevoegd aan de collectie in de bibliotheek in Apeldoorn. Kinderopvang Doomijn mijn oude werkgever maakt hele mooie themakisten met de producten van Missie Marieke en voegt er zelf leuke attributen aan toe. Bijvoorbeeld een bril bij het gedichtje over het dragen van een bril. Waardoor het nog leuker is voor kinderen om aan de slag te gaan. Geweldig vind ik dit!

Daarnaast heb ik mee mogen werken aan een cursus die vanuit de gemeente werd gegeven. De vraag was of ik meer wilde vertellen over Missie Marieke en de deelnemers tevens een passende case wilde voorleggen. Wat was dit leuk om te doen en wat heb ik mooie reacties mogen ontvangen! Reacties waar ik echt iets mee kan en ook mee ga doen!

Vele boekjes en pakketen zijn reeds verkocht, vele kinderen gaan kennismaken met Missie Marieke. Langzaam komt mijn missie steeds een stukje verder in Arnhem op het Bio vakantieoord zijn mijn boekjes nu ook te vinden, na de vakantie gaat men ermee aan de slag op een school in Zeist. Ik kan alleen maar dankbaar zijn. Want het draagt bij aan een stukje verbinding, tussen kinderen met en zonder handicap. Alleen samen kunnen we de wereld een klein stukje mooier maken!

Het is vakantie en ook mijn kinderen hebben lekker vrij. Vanaf 2 augustus tot 16 augustus 2021 ligt mijn werk even stil en ga ik samen met Mara en Sem meegenieten van de vakantie. Na deze periode zijn we er weer en staan we graag voor je klaar. Hele fijne vakantie allemaal!