Weer volop aan de slag!

Weer volop aan de slag!

De zomervakantie is voorbij. En ook voor mij betekend dat weer volop aan de slag ! 11 en 12 september 2021 vonden er weer monumenten dagen plaats. En kon je door heel Nederland mooie bezoeken afleggen. 11 september heb ik Missie Marieke onder de aandacht van de bezoekers van het Bio vakantieoord mogen brengen. Voor mij natuurlijk een fijne en bekende plek. Het was een hele leuke dag waarbij ik vele mooie gesprekken heb mogen voeren. En vol enthousiasme heb kunnen vertellen over mijn missie.

Maar er gebeurd nog meer. Ik verkocht voor de tweede keer een boekje aan een lieve klant. Die zelf ook erg achter de boodschap Speciaal zijn we allemaal staat. Ik kreeg deze reactie terug : “Hallo Marieke, de directeur van de school in België vond het boekje fantastisch. Ze gaan het boekje in de klassen voorlezen en doorgeven aan de andere klassen. Op de school hebben ze drie dove kinderen. Ik denk dat ze dit extra speciaal vinden” Wat word ik blij van een reactie als deze. En hoe leuk is het dat mijn boekje ondertussen ook al België heeft mogen bereiken. Ik hoop dat vele scholen dit voorbeeld volgen. En een boekje of het leuke pakket wat Missie Marieke aanbied gaan afnemen. Zodat vele kinderen ermee aan de slag kunnen gaan.

Daarnaast heb ik een interview voor de Vriendin mogen doen. In dit interview heb ik ook mogen vertellen over Missie Marieke. Missie Marieke staat voor verbinding, alleen samen kunnen we de wereld een klein stukje mooier maken. Speciaal zijn we allemaal!

.