Onverwacht televisie debuut!

Onverwacht televisie debuut!

Dinsdag 30 november 2021 begint de dag druk zoals ik gewend ben. Mara en Sem moeten allebei naar school en dus gaat de wekker vroeg. Als ze naar school zijn ga ik opruimen dan een kop koffie drinken en de mail beantwoorden. Mijn vriendin Sylvia zou in de middag komen, dus zorgde ik ervoor op tijd klaar te zijn. Sylvia is altijd op tijd. Maar dit keer niet. Ineens zag ik een auto van tv Gelderland voorbij rijden. En niet veel later stond er een heel team voor mijn deur!

We hebben een verassing loopt u even mee? Verbaasd trok ik mijn jas aan en liep ik mee. Daar stond een kerst huis op wielen en een hele grote mooie kerstboom. En Sylvia stond in dat leuke kerst huis! Ik kreeg een kerstboom cadeau en mocht samen met Sylvia de versiering uitzoeken! Ondertussen werd ik geïnterviewd en mocht ik ook vertellen over Missie Marieke. Natuurlijk kwam dit alles onverwacht en kon ik me niet voorbereiden, maar wat was dit leuk en lief! We weten nog niet wanneer het uitgezonden gaat worden en zijn zelf ook heel benieuwd hoe het geworden is. Zodra ik dit weet zal ik dit jullie laten weten.

Naast deze erg leuke en lieve verassing heeft Missie Marieke ook een leuke kerstactie. Je kunt nu hele mooie kerstkaarten bij mij bestellen. De kaarten zijn gemaakt door Kirsten van Campen in de zelfde mooie teken style als mijn boekje en babbelpot. Wie stuur jij een kaartje? Mocht je willen bestellen? stuur mij dan een berichtje via mijn contactformulier via de website. Naast de mooie kaarten zijn de andere producten ook leuke kerst cadeautjes. Je geeft niet alleen bijzondere cadeautjes maar vooral leuke cadeautjes! en je maakt het onderwerp handicaps bespreekbaar. Want Speciaal zijn we allemaal!