Missie Marieke theatervoorstelling!

Missie Marieke theatervoorstelling!

Zo geweldig, het is nog mooier dan ik dacht. Afgelopen maandagmiddag was de kick-off van de voorstelling. Inclusief Spelen. Speciaal zijn we allemaal!

Om jullie goed te kunnen vertellen waar de voorstelling over gaat citeer ik een heel mooi stukje tekst gemaakt door Maud Wilms, Maud die ook de mooie liedjes voor de voorstelling heeft gemaakt.

‘Waarom maakte jullie deze voorstelling?’ vroeg een 7-jarige tijdens de spontane vragenronde na de kick-off. In plaats van zelf antwoord te geven speelde Pleziertheater deze vraag door aan het 6-9 jaar oude publiek. Snel volgde het antwoord : om kinderen te laten zien dat je altijd met iemand kan spelen. Spijker op z’n kop! want dat is precies waar deze kindervoorstelling over gaat: het maakt niet uit of je iets niet kan, iets niet durft of als iets niet lukt. Iedereen wil meedoen en we vinden samen een oplossing.

Precies deze boodschap hoopte we over te brengen. En wat was het geweldig om te zien, hoe het jeugdige publiek het ene alternatief na het het andere bedacht om samen te kunnen spelen! Wat ben ik dan ook trots dat het gelukt is! En hoe goed en mooi Plezier theater deze voorstelling heeft neergezet. Op een hele mooie speelse manier geven wij kinderen de boodschap speciaal zijn we allemaal mee. En dat er altijd een manier gevonden kan worden om samen te spelen. De voorstelling wordt vanaf komend schooljaar gespeeld op de basisscholen voor de groepen 3 tot en met 5. Basisscholen die graag meer willen weten kunnen contact opnemen met cultuurwijzerapeldoorn.nl of een bericht sturen naar missiemarieke.com.